Sporty & Rich x Adidas Handball Spezial: De Must-Have sneaker voor aankomende zomer

Sporty & Rich x Adidas Handball Spezial: De Must-Have sneaker voor aankomende zomer

De Sporty & Rich x adidas Handball Spezial sneakers zijn de perfecte mix van stijl en comfort. Deze iconische samenwerking tussen luxe sportkledingmerk Sporty & Rich en Adidas heeft gezorgd voor een unieke en trendy collectie van sneakers. In de jaren ‘70 werd het Spezial model oorspronkelijk gelanceerd voor handballers! Deze handball schoenen zijn dan ook door de jaren heen gegroeid tot een echte klassieker binnen de sneakerwereld. 

Unieke samenwerking van de Sporty & Rich x adidas Handball Spezial

Na succesvolle samenwerkingen van de Samba, Stan Smith en SL72, zijn nu ook de drie zomerse kleuren van de Sporty & Rich x Adidas Handball Spezial verschenen: Auburn, Green en Pink. Deze nieuwste samenwerking blijft trouw aan de tijdloze en minimalistische stijl van het lifestyle merk uit Los Angeles. Zo zijn de schoenen super elegant ,eenvoudig maar toch verfijnd! Door het unieke stukje design en luxe karakter stelt deze limited edition Sporty & Rich x Adidas Handball Spezial nooit teleur. Het tijdloze idee van Sporty Rich en de kwaliteit van Adidas is een ware aanwinst voor jouw garderobe! 

Het tijdloze design van de Sporty & Rich x adidas Handball Spezial

De Adidas Handball Spezial sneakers uit de Sporty & Rich collectie zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Dit design zorgt er dan ook voor dat je deze sneakers moeiteloos kunt combineren met allerlei outfits, al is dit netjes, sportief of voor een feestje, dat maakt met deze  Sporty & Rich x adidas Handball Spezial niet uit! Ten eerste heeft elke schoen een bovenwerk van glad suède in verschillende kleuren.Samen met het Sporty & Rich-logo die terug te vinden is in goudfolie op de tong en zijkant, valt dit meteen op. Daarbij zijn de witte Three Stripes aan de zijkant, die doorlopen tot in de heldere gum tussenzool niet te vergeten. 

Totslot zorgt de dempende zool gum voor een lange levensduur van de sporty & Rich x adidas Handball Spezial. De schoenen hebben een comfortabele pasvorm en biedt optimale ondersteuning, wat deze sneakers ideaal maakt voor dagelijks gebruik. Dankzij de veelzijdigheid van het ontwerp zijn deze sneakers een must-have!

De perfecte zomerse look met Sporty & Rich x Adidas Handball Spezial

Voor de zomer zijn de Sporty & Rich x adidas Handball Spezial sneakers een geweldige keuze. De frisse kleuren zoals het roze, bruin en groen passen perfect bij zomerse outfits en voegen een vleugje vreugde toe aan je look. Draag ze met een lichte jeans, een casual short of een zomers jurkje voor een trendy outfit. De comfortabele materialen en gebruik van de suede stof zorgen ervoor dat je voeten koel blijven, zelfs op de warmste dagen! Of je nu een dagje naar het strand gaat of door de stad wandelt, met deze Sporty & Rich x adidas Handball Spezial sneakers ben je verzekerd van de beste stijl! 

Release Datum en Originele Prijs van de Sporty & Rich x adidas Handball Spezial

De Sporty & Rich x adidas Handball Spezial collectie is uitgekomen op 23 mei 2024. Je kunt de ‘Green’, ‘Auburn’ en ‘Pink’ colorways scoren via onze webshop. Sinds de release zijn ze enorm populair geworden dankzij hun unieke design en fijne comfort. Deze sneakers zijn niet alleen een Adidas Original, maar ook een gewild verzamelobject voor sneaker liefhebbers wereldwijd. In de toekomst zullen deze sneakers dan uitgroeien tot een stukje geschiedenis. Als je dit niet wilt missen, kun je hieronder zien hoe je jouw favoriete Sporty & Rich x adidas Handball Spezial paar moet claimen!

Claim nu jouw exclusieve paar sporty & rich handball bij SneakerAsk!

Wacht niet langer en voeg de Sporty & Rich x adidas Handball Spezial Pink toe aan jouw collectie! Met keuze uit verschillende kleuren van de Green, Auburn en Pink zit jij goed voor aankomende zomer. Upgrade jouw eigen stijl en klik nu op bestellen, maak deze unieke toevoeging aan jouw garderobe compleet met SneakerAsk!

 

Volgende lezen

Sneakerness Amsterdam: een onvergetelijke belevenis met SneakerAsk
HUF onthult de details van het langverwachte HUF x Nike Air Max 1 Pack in Pear Green, Brilliant Orange & Pink Pow

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Blog posts

Bekijk alles
Hoe vallen de Adidas Samba Sneakers?

Hoe vallen de Adidas Samba Sneakers?

De juiste maat Adidas Samba schoenen kiezen kan lastig zijn, vooral bij online winkelen. Of je nu een echte sneakerhead bent of gewoon op zoek bent naar een geweldig paar Adidas Samba sneakers, het...

HUF onthult de details van het langverwachte HUF x Nike Air Max 1 Pack in Pear Green, Brilliant Orange & Pink Pow

HUF onthult de details van het langverwachte HUF x Nike Air Max 1 Pack in Pear Green, Brilliant Orange & Pink Pow

In 2004 kwamen het iconische skatemerk HUF en sportgigant Nike samen voor een speciale samenwerking die de unieke HUF x Nike Air Max 1 SP Pack introduceerde. Deze Air Max presenteerde geweldige gri...

Sporty & Rich x Adidas Handball Spezial: De Must-Have sneaker voor aankomende zomer

Sporty & Rich x Adidas Handball Spezial: De Must-Have sneaker voor aankomende zomer

De Sporty & Rich x adidas Handball Spezial sneakers zijn de perfecte mix van stijl en comfort. Deze iconische samenwerking tussen luxe sportkledingmerk Sporty & Rich en Adidas heeft gezorgd...